Lean Manufacturing:


Bij all onze optimalisatie trajecten en implementaties gaan wij uit van het optimaliseren van de waarde keten met als doelstelling waarde creëren voor de klant.
Het creëren van flow, het elimineren van activiteiten zonder toegevoegde waarde en het reduceren van doorloop tijden maken hier onderdeel van uit.

Kortom: Lean management zit ons in het bloed !

Onze filosofie is het praktisch inzetten van Lean methoden en technieken met als doelstelling waarde creëren voor de klant en het bereiken van resultaat. Dit toegepast op Uw organisatie, cultuur, strategie en situatie.

Wij geloven dus niet in het dogmatisch inzetten en na streven van lean manufacturing als filosofie an sich. Uiteindelijk gaat het om het resultaat en de doelstellingen die bereikt moeten worden.

Wij passen vaak de lean methoden en technieken toe zonder deze expliciet te noemen. Wij vertalen deze naar begrijpbare taal en  doelstellingen.
Zo spreken wij bijvoorbeeld niet over de implementatie van 5 S, maar leggen wij dit uit als "de fabriek als showroom". Dit is duidelijk uit te leggen aan mensen op de werk-vloer en past bij de beleving. Zo begrijpen zij de doelstelling. Dit in tegenstelling tot: "we moeten aan 5S doen" wat voor veel mensen een abstract begrip is.

Lean manufacturing niet dogmatisch maar pragmatisch, dat leidt tot resultaat!Lean Manufacturing
Con-Vinced b.v.

Contact gegevens:
Tel: +31 (0) 6 51 11 66 34

Mail: Info@con-vinced.com
Adres:
Vloeteind 35
5502 PT Veldhoven
Nederland
 
Contact

 
 
 
 
Follow Con-Vinced b.v.

 
Naar boven
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een bericht
Bel mij terug
Tel: +31651116634
email: info@con-vinced.com
Bel mij terug
Skype
Stuur bericht
 
Blijf in contact