Product Configuratie Management:


Een efficiënte Supply Chain vereist een duidelijke Strategie, processen en beleid op het gebied van Product Configuratie Management. Ook hier gaat het over de integratie van Engineering, Verkoop, Operations, Inkoop en Services gedurende de gehele levenscyclus van het product. Elke  functie heeft een andere kijk, en dus ook andere eisen met betrekking tot de configuratie van het product.

Con-vinced heeft specifieke ervaring op het gebied van Configuratie management, Product life cycle management en Engineering Change Management.
Doordat wij de taal spreken van Engineers, Verkopers, Inkopers, Operations en Service engineers zijn wij in staat de verschillende eisen in kaart te brengen en te borgen in integrale processen.

De huidige trends in de industrieën zullen een nog belangrijke eis gaan stellen aan een duidelijke visie en strategie op configuratie management en bijbehorende automatisering.
Ook zullen deze trends een grote impact hebben op de huidige supply chains.

Trends zijn onder andere:
• Mass customization
• Additive Manufacturing
• Industrie 4.0 and IOT

Wij zijn ervan overtuigd dat Product configuratie Management en Product Life cycle Management hoog op de agenda van de Board moet staan.

Wij komen U graag uitleggen waarom, maar ook hoe.


Product Lifecycle management
Con-Vinced b.v.

Contact gegevens:
Tel: +31 (0) 6 51 11 66 34

Mail: Info@con-vinced.com
Adres:
Vloeteind 35
5502 PT Veldhoven
Nederland
 
Contact

 
 
 
 
Follow Con-Vinced b.v.

 
Naar boven
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een bericht
Bel mij terug
Tel: +31651116634
email: info@con-vinced.com
Bel mij terug
Skype
Stuur bericht
 
Blijf in contact